Det er alltid spennende å høre fra tidligere elever, og ekstra gøy er det når de kommer på besøk for å hilse på. Når de i tillegg har med et band og spiller på Torsdagsmøtet er det et must å få med seg! BrightLine er et kristent band som består av musikere fra Mexico, Portugal, England og Norge. De fremfører selvprodusert fengende pop/rock med meget tydelige tekster, alt levert i en meget energifylt og troverdig fremføring.

katrineKatrine Søvik dro sammen med medelev Stig Andre Myrland til The message Academy i Manchester rett etter Kvs for å utvikle talentene sine og vokse i troa. Vi har tatt en prat med Katrine, vokalist i BrightLine og tidligere elev på Kvs.

-Hvordan var fjordåret?
Fjoråret var fantastisk! Vi/jeg fikk mye vokal undervisning og trening, og vi lærte å skrive sanger på en helt ny måte, som treffe unge mennesker der de er nå og som forteller om Håpet vi har i Jesus. Åndelig var året veldig utfordrende, men på en god måte. Jeg ble virkelig kastet ut av min komfort sone, noe som gjorde at jeg fikk virkelig lære hva det vil si å stole på Gud. Og Han viste meg, gang på gang hvor tålmodig, trofast og god Han er. Jeg kan virkelig si at hadde det ikke vært for de ti månedene på Message Academy, vet jeg virkelig ikke hvor jeg hadde vært i dag, både i troa mi og ellers i livet. Det var livsforvandlende!

– Hva gjør du i år?
Nå jobber jeg/vi i et misjons band, hvor vi går inn på skoler og tar opp temaer som er problemer i samfunnet, som selvbilde, selvtillit, rasisme og annet i den duren. Alt fra et kristent perspektiv. Vi bruker musikken vår som et virkemiddel for å virkelig fange oppmerksomheten til de vi treffer. Både i våre sanger og med undervisningen får vi mulighet til å fortelle barn og unge om hva Gud har gjort i våre liv. På slutten av en skoleuke har vi konsert, hvor vi virkelig får mulighet til å dele Guds ord, og får mulighet til å invitere barn og unge om de vi lære mer om hvem Gud er, bli kjent med Ham og/eller om de ønsker å gi sitt liv til Han.. Helt sjef!
I år har vi fått opptrådt for godt over 5000 barn og unge, delt Guds ord med over 2500, og sett minst 10 unge gi deres liv til Jesus. Og vi vet at så uendelig mange andre har hatt en forandring skjedd i livet deres. Jeg tror at en av de mest betydningsfulle tingene jeg har opplevd, var når etter en dag på en skole, en av ungdommene kom opp og fortalte at på grunn av det vi hadde sagt visste han nå at han var unik, verdifull og elsket, noe han aldri før hadde hørt, i HELE sitt liv! En annen opplevelse var å kunne ha en konsert for 400 ungdommer på min bursdag, og etter jeg hadde delt mitt vitnesbyrd, fikk vi en melding som sa at det jeg sa traff en rett o hjerte, og han gav sitt liv til Jesus etter det… Wooow! Vi har også fått mulighet til å stå på scene sammen med andre fantastiske artister, som Lz7, Twelve24 og Malokai.. Hvilket har vært helt fantastisk! Også skal jeg ikke glemme det faktum at jeg fikk ta med BrightLine til Lyngdal, så min engelske familie fikk måte min norske familie. helt fantastisk!
Hva har Kvs-tida betydd for deg?

Tida på KVS har betydd utrolig mye for meg, ikke bare var det bra undervisning og mye god læring, men miljøet var helt utrolig, både på og etter skoletiden. Jeg lærte så utrolig mye om hvem jeg er, hvem Gud vil jeg skal være og ikke minst, hvem Gud er. Hadde jeg ikke vært på KVS, og fått den støtten som jeg fikk av de ansatte, hadde jeg nok aldri dratt til Manchester i det hele tatt. Så jeg vil si at det er mye på grunn av KVS at jeg er her og gjør det jeg gjør nå.
Vi takker så mye for samtalen og ønsker Katrine og hennes band lykke til og Guds velsignelse over året og fremtiden!! Om du vil følge eller støtte bandet eller Katrine, klikk her for facebooklink!

brightline