KVS Lyngdal
Et crazy bryllupseventyr!
← Tilbake til bloggoversikt

Selv om en hel del ektepar finner hverandre i løpet av tiden på Kvs- eller i etterkant, er det de færreste som er gifteklare i løpet av vgs. Det betyr imidlertid ikke at man ikke kan arrangere et årlig skolebryllup i all sin uskyldighet og lage et episk karnevalsparty ut av det hele.

Årets bryllup er det 8. eller 9. i rekka, og vi som har vært tilstede på de fleste av dem har fått oss noen gode lattere og utrolige overraskelser. For når Hulken, Harry Potter, Olsenbanden og Karius og Baktus kommer, sammen med Luke Skywalker, Batman, Jokeren, snømannen Olaf og ikke minst Nasse Nøff, for å nevne noen, er det dømt til å bli en interessant happening. Våre fantastiske miljøarbeidere og kjøkkenpersonale hadde arrangert det hele på en smidig og minneverdig måte, for vi snakker bryllupsmiddag og greier. Hva mer kan man si? Bildene taler vel for seg?

 

"Før var skole noe jeg bare måtte komme meg igjennom. På Kvs forandret det seg. Fikk gode venner, spennende utfordringer og et nytt forhold til Gud!"
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
faks 38 33 06 06
post@kvs-lyngdal.no
© 2017 KVS-Lyngdal AS (989 032 402), Agnefestveien 225, 4580 Lyngdal. Webdesign av Remi A. Netteland / mesor.no