Hjertelig velkommen til KVS-Lyngdal på foreldredag!

Foreldredagen er lagt inn som obligatorisk skoledag for elevene. Det vil bli elevsamtaler med kontaktlærer denne dagen, og det er veldig fint om dere som foreldre kan være med på denne samtalen. Dere vil bli satt opp med en samtale med kontaktlærer.
Det blir også i år egne klassemøter for alle klasser på vg1 og vg2.

I løpet av dagen blir det en felles samling i KVS-hallen med informasjon om skolen og misjonsprosjektet og en andakt. Misjonsprosjektet vil ha en del aktiviteter denne dagen for å få inn penger til prosjektet sitt, så fint om dere har med noe kontanter.

Rammene for dagen er at vi har frokost fra  kl 08.00, og starter opp med elevsamtaler fra kl 08.30. Det vil bli presentert noe undervisning på formiddagen, og du er velkommen til å stikke innom.

Program for dagen:

08.00 – 09.00  Frokost

08.30 –  Elevsamtaler utover hele dagen

09.00-10.45  Presentasjon av ulike undervisningsopplegg

11.00 – 12.30  Lunsj i matsalen

11.00  Klassesamlinger  vg1

12.00  Klassesamlinger vg2

13.00  Fellessamling i KVS-hallen

14.30-15.30  Middag i matsalen

 

Med hensyn til overnatting  kan vi dessverre ikke tilby gjesterom, men dere kan eventuelt ligge på elevrommet. Ellers kan dere også kontakte hoteller i nærheten; Rosfjord Strandhotell, Paulsens Hotell, Lindesnes Havhotell eller Utsikten Hotell.

Vi håper at mange kommer til en hyggelig dag på KVS-Lyngdal!
Vi ber om at alle som har tenkt å komme, melder seg via post@kvs-lyngdal.no, eller via telefon til 38330600.

Tid og sted for elevsamtale med kontaktlærer, og andre konferanser vil bli lagt ut på Fronter noen dager før foreldredagen.

Hjertelig velkommen!

Med hilsen for alle ansatte på KVS-Lyngdal,

Ståle Andersen, rektor