På Kvs er vi veldig heldige som både eier og har tilgang på fantastiske fasiliteter! Disse glir jo litt sammen med «aktiviteter», sjekk dem ut også.

Skjermbilde 2016-10-19 15.29.15

INNENDØRS KUNSTGRESS 
I Kvs-hallen har vi en liten kunstgrassdel, perfekt for tre-fire på hvert lag. Med 7ermål eller små mål har man et ypperlig utgangspunkt for å spille fotball innendørs når det er vinter eller dårlig vær!

IMG_1357

HÅNDBALLPARKETTEN 
I Kvs-haller har vi også en parkett-del- håndballbane. Her kan man spille frisbee ultimate, volleyball, innebandy og badminton for å nevne noe. Denne brukes flittig.

Skjermbilde 2016-10-19 15.48.34

KLATREVEGG 
Vi har også en klatrevegg i Kvs-hallen. Den er designet og skrudd av klatrelærerne. Her har vi ruter fra 5+ til 8-, og du har mulighet til å ta brattkort og til å være med i Kvs Klatreklubb.

IMG_7698

TRENINGSROM 
Vårt flotte treningssenter SAMSON ligger nydelig plassert midt på tunet. Her har vi alt fra benker og knebøystativer til slynger, manualer, kettlebells, hangupsbars og forskjellige maskiner, og i tillegg har vi et eget spinningrom. Mange har bygd muskeler på Kvs og på styrkerommet vil finne det du trenger!

IMG_1164

HESTESENTER 
Kvs-Lyngdal har et nytt og kjempeflott hestesenter . Vi har ridehall, nye luftegårder og kjørebane, nye stallanlegg og ridestier. I stallen har vi innredning i beste kvalitet, hestedusjer, gode skapmuligheter og et hyggelig pauserom.

IMG_9663

FJØS
I 2007 bygde vi et splitter nytt løsdriftsfjøs som vi er veldig fornøyde med. Lyst, rent og hyggelig, med melkegrav for 8 kuer om gangen.

Skjermbilde 2016-10-19 11.15.33

SØRLANDSBADET
Sørlandsbadet er en av våre nærmeste og kjæreste naboer. Som elev får du billig årskort og kan nyte badet så mye du vil, til trening og avslapning og moro. Badet har stupetårn, sklier, boblebad, idrettsbasseng og bølgebasseng for å nevne noe. Og god mat og is selvfølgelig.

IMG_0035

BEACHVOLLEYBANER 
På plenen har vi to beachvolleyballbaner. Disse brukes nesten non stop fra vårsola titter frem til høsten setter inn for alvor, dette er hengeplass i godværet.

IMG_8832

FRISBEEGOLFBANE
Kvs-Lyngdal har lange tradisjoner for frisbee ultimate og frisbeegolf. I Kvs-parken kan du spille fisbeegolf, grille eller gå på slakk line om du ønsker det.

IMG_1395

KAFFEBAR MED SCENE 
Vårt romslige samlingsrom EDEN er hengeplass på kveldstid. Her foregår alt fra møter til Quiz og juleverksted. Her kan du også få kjøpt mat, og overskuddet går selvfølgelig til misjonsprosjektet!

IMG_7082

HINDERBANE 
Det siste tilskuddet til våre fasiliteter er den nye hinderbanen. Det finnes vel knapt en bedre treningsform, og her får du kjørt deg, eller lekt deg, om du vil det. Hinderbanen er planlagt til å bli større og enda mer spennende, og kan kombineres med en fin joggeløype.

"Jeg hadde noen fantastiske år på kvs. De har satt dype spor i livet mitt!"
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
Tilsynsnummer 90 60 99 55
post@kvs-lyngdal.no