Miljøarbeiderne

← Tilbake til fritid

På Kvs-Lyngdal ser vi verdien av å ha gode miljøarbeidere. Dette er ungdommer som er noen år eldre enn våre elever, som har vært elev her eller er tilknyttet tjenestelinja på Bildøy bibelskole. Miljøarbeiderne har et eget hus på skolen og har som oppgave å skape godt miljø ved å sette igang sosiale aktiviteter, ha ansvar i det kristne arbeidet, og være med som ressurspersoner på skolen generelt. Noen av oppgavene ligger fast, men mye er opp til en selv og ens egne interesser!

——–

INTERESSERT I Å VÆRE MILJØARBEIDER?
Du får være med å bestemme hvilke arbeidsoppgaver du vil ta ansvar for og hvordan din hverdag som miljøarbeider på KVS-Lyngdal skal se ut. Størstedelen av stilllingen din er satt av til miljøarbeid, ca 20 % til administrative oppgaver i tillegg til at du har to tilsynsvakter pr måned, fordelt på samme helg.

Din kontaktperson/overordnede hjelper deg til å finne en god balanse mellom arbeid og hvile. Gjennom veiledningssamtaler får du hjelp til å samtale om hverdagen – både det som gleder deg og det som bekymrer deg.

Gode miljøarbeidere er viktige for et godt miljø på skolen. Kanskje du leser dette og alt har tenkt tanken på å være miljøarbeider på KVS-Lyngdal? Kanskje du ikke har tenkt den tanken, men har noen spørsmål likevel? Ta i så fall kontakt med oss på post@kvs-lyngdal.no eller ring på 38 33 06 00.

PS! De siste skoleårene har vi vært så heldige å ha fire miljøarbeidere på KVS-Lyngdal hvert av skoleårene. Noen år har vi hatt to miljøarbeidere på fulltid og to på deltid (dvs. at de har hatt KVS-Lyngdal som praksisplass i forbindelse med T2-studiet på Bildøy Bibelskole)

"Nå har jeg endelig funnet noe negativt med Kvs – at man en gang må slutte på skolen.."
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
Tilsynsnummer 90 60 99 55
post@kvs-lyngdal.no