fritid


fasiliteter /  eden /  sørlandsbadet /  aktiviteter /  krik /  miljøarbeiderne / 

På Kvs-Lyngdal har vi mye å finne på. Sjekk ut noe av det du kan drive med etter skoletid!

Fasiliteter

Når man velger skole er man selvfølgelig interessert i å ha gode muligheter og ressurser rundt seg. Begynner du som elev på Kvs er vi veldig glade for å kunne si at vi både eier og har tilgang på fantastiske fasiliteter.


Les mer om Fasiliteter→
EDEN

Liker du å være sosial med dine venner og bli kjent med nye? Liker du kaffe, brus eller Red Bull? Liker du myk og varm brownie med en kule vaniljeis på, eller er du bare gira på å knuse noen i biljard? Da tror vi du vil trives i Eden!


Les mer om EDEN→
Sørlandsbadet

Sørlandsbadet er et 110 millioners vidunder som ligger i Lyngdal, rett ved KVS. Er du elev på KVS, får du rimelig årskort, og da kan du nyte badeland så mye du vil, og det vil du. Det ligger nemlig bare 200m fra skolen vår.


Les mer om Sørlandsbadet→
Aktiviteter

Som elev på Kvs-Lyngdal trenger du ikke å kjede deg. Det finnes et hav av aktivteter og muligheter på fritiden. I tillegg til våre milijøarbeidere som jobber hardt med å tilby mange spennende happenings på og rundt skolen er det også mange ting å finne på i nærområdet. Her får du et innblikk i noen av flere muligheter som tilbys på Kvs og i nærmiljøet.


Les mer om Aktiviteter→
Krik

Her på skolen har vi et eget KRIK lokallag. Krik er en idrettslig samling med aktiviteter og en liten andakt. Trening for kropp og sjel med andre ord. Alle elever, uansett form og idrettserfaring er velkomne på Krik, og dette er en ypperlig måte å utvide bekjentskapskretsen.


Les mer om Krik→
Miljøarbeiderne

På Kvs-Lyngdal ser vi verdien av å ha gode miljøarbeidere. Dette er ungdommer som er noen år eldre enn våre elever, som har vært elev her eller er tilknyttet tjenestelinja på Bildøy bibelskole. Miljøarbeiderne har et eget hus på skolen og har som oppgave å skape godt miljø ved å sette igang sosiale aktiviteter, ha ansvar i det kristne arbeidet, og være med som ressurspersoner på skolen generelt.


Les mer om Miljøarbeiderne→
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
Tilsynsnummer 90 60 99 55
post@kvs-lyngdal.no