Så var den der igjen, tiden da de skulle innskrives i manntal. Julen er like rundt hjørnet og det gjenstår bare å bytte pakker, dresse seg opp, og gå på avslutningsfest. Og en koselig avslutning ble det i år også.

Det er noe magisk med Kvs når det nærmer seg jul. Det er mørkt ute, javel, men det er også julelys og stjerner, kalendere, julebakst i MA-huset, juleball, jenter i kjoler og gutter i dress, mandariner og pepperkaker.

Så var det siste kveld før ferie, og alt var klart for juleavslutning. Som vanlig disket kjøkkenet opp med fantastisk julemat; sprø svor og salt pinnekjøtt, riskrem med lune skogsbær og alt som hører med. Matsalen har sjelden vært så sprengt som på denne kvelden, så vinterhagen var også fylt med pyntede bord. Etter den saftige middagen var det underholdning i idrettshallen, og 2id hadde sydd sammen et meget underholdende program. God andakt, juledrama med relativt grafiske scener, spenstige konkurranser, morsomme skjult-kamera-filmer, vaffelsteking med elsjokk, velregissert dans, og mye mer. Det hele ble avsluttet med noen runder rundt juletreet, tradisjon tro.

Kvs.no ønsker alle en god og velsignet jul og godt nyttår! Vi gleder oss til å starte på et nytt år på Kvs!

IMG_0814-2

IMG_0797

 

IMG_0782

IMG_0877