linjer


naturbruk /  ikt /  idrett /  studiespesialisering / 
Naturbruk

Det jordnære og naturlige vil aldri bli umoderne. For få ting er viktigere og mer inspirerende enn å få planter til å gro og dyr til å trives. Naturbruk er framtidas næring. Det hjelper lite å jobbe i andre næringer dersom man ikke har mat på bordet.
På Kvs har du flere valgmuligheter. Du kan gå hele veien frem til Agronom, eller bli Hestefaglært, som begge er yrkesutdannelser. Eller du kan gå for studiekompetanse på en «grønn» måte, ved nettopp å drive med det du liker, om det er i skogen, i stallen, på åkeren eller i fjøset.


Les mer om Naturbruk→
IKT

Den teknologiske utviklingen har skutt fart på alle områder de siste årene, og man kan knapt gjøre en eneste jobb uten å benytte seg av teknologi i form av mobil, pc og internett for å nevne noe. Kommunikasjon og nettverk vil aldri bli avlegs, og gir deg et fortrinn i en fremtid som blir mer og mer digitalisert. IKT er et VG2-år og kan velges fra alle VG1-linjer.


Les mer om IKT→
Idrett

Idrettsfag gir gode muligheter til å koble utdanning og idrett. Studieprogrammet gir mye teoretisk kunnskap, og du kan velge fordypning i lagidrett som volleyball og fotball, eller utfordre elementene i friluftsliv og ekstremsport. Lagidrett gir deg et godt grunnlag for å videreutvikle dine talenter og ferdigheter.
Idrettsfag er ikke bare for deg som vil bli best, men det er viktig at du er innstilt på å trene og bli testet. Kvs-Lyngdal kan skilte med meget gode treningsfasiliteter og ikke minst godt treningsmiljø.


Les mer om Idrett→
Studiespesialisering

Studiespesialisering er for deg som trives på skolebenken, sikter deg inn på en spesiell utdanning/yrke som krever realfagsfordypning, eller for deg som ikke vet hva du skal bli, men gjerne vil ha alle muligheter åpne.


Les mer om Studiespesialisering→
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Rosfjord
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
faks 38 33 06 06
post@kvs-lyngdal.no