om lyngdal


sentrum /  handelsparken /  naturen / 

Lyngdal er en koselig liten by med 8000 innbyggere, omringet av fjorder, jorder og heier. Til tross for størrelsen er byen i rivende utvikling og kjennetegnes av positivitet og satsing på mange områder. Lyngdal er blitt knutepunktet i Lister-regionen, og har et stort utvalg butikker. At tusenvis av turister besøker Lyngdal hvert år sier vel sitt?

Sentrum

Lyngdal er for veldig mange en deilig ferieby. Om sommeren bugner det med turister i området. Lyngdal sentrum er et trivelig sted med et flott kulturhus med kino, pizzarestaurant og bibliotek. I sentrum er det et utvalg butikker, cafeer og det du måtte trenge.


Les mer om Sentrum→
Handelsparken

i 2013 ble Handelsparken i Lyngdal åpnet, og dette er en samling større butikker og et større senter med et bredt utvalg av butikker, bla Biltema, Coop Obs, XXL, Jula, klesbutikker osv. Lyngdal er kanskje en liten by, men har et stort utvalg!


Les mer om Handelsparken→
Naturen

Sørlandsnaturen er kjent for sitt frodige landskap og innbydende kystmiljø. Kvs ligger nydelig til, rett ved Rosfjorden, og med kort avstand til Kvavikstranda. Terrenget er kupert og skogene varierte. Lyngdal har vakre elver, gamle skoger og bart snaufjell. Om du setter pris på fin natur har Lyngdal med andre ord mye å by på.


Les mer om Naturen→
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
Tilsynsnummer 90 60 99 55
post@kvs-lyngdal.no