KVS Lyngdal
Prøvedykk i Sørlandsbadet!
← Tilbake til bloggoversikt

Å ta dykkerlappen har nettopp blitt enda lettere for Kvs-elever.  Kvs-Vennene Thore Søvik og Jan Kristian Hananger fra Lyngdal har i disse tider blitt sertifiserte dykkeinstruktører, og dette er midt i blinken for Kvs-folket!

- Det var utrolig gøy, sier Elise Kittelsen (t.h), som nettopp har hatt sitt første prøvedykk i Sørlandsbadet. -Veldig kult å kunne være vektløs under vann over lengre tid, uten å tenke på at man må opp og puste. Jeg har tenkt på å prøve dette lenge, og får jeg råd vil jeg nok ta dykkerlappen. Instruktørene var veldig flinke – de var gode til å forklare og lede oss igjennom dykket.

Pastor og dykkeinstruktør Thore Søvik er godt fornøyd. -Her i Lyngdal er det ganske mange dykkere etterhvert, og vi har en aktiv klubb, forteller han. Jan Kristian og meg ønsker å tilby dykkerkurs på fritiden til dem som måtte ønske dette, så det er bare å melde seg på. Dersom det er interessant for Kvs vil vi gjerne få til et godt samarbeid. Dykking gir mange helt spesielle opplevelser, og selv om det er kult å holde på her i bassenget er det uendelig mange spennende og vakre steder under vann, som man aldri får oppleve skikkelig uten dykkerlappen.

Vi gleder oss over mulighetene dette gir våre elever og ønsker Thore og Jan Kristian lykke til!

"Kvs er en skole som bryr seg om elevene. Jeg er ikke i tvil om at jeg hadde valgt det samme igjen!"
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
faks 38 33 06 06
post@kvs-lyngdal.no
© 2017 KVS-Lyngdal AS (989 032 402), Agnefestveien 225, 4580 Lyngdal. Webdesign av Remi A. Netteland / mesor.no