Ingrid Harbo gikk ut fra KVS i vår, og jobber nå som frivillig arbeider på en Ranch i Arizona- og vi har spurt henne om hun kan fortelle litt om livet på Ranchlivet- som er et ganske annet liv enn KVS-livet!

I høst jobber jeg som frivillig på white Stallion Ranch er som et «all inclusive hotell», med rom, mat, rideturer og andre aktiviteter inkludert i prisen. Dagene våre går fra 6am til 6pm, med en 3 timers pause midt på dagen. Dagen starter med å ta inn alle hestene som skal bli brukt (70+-) og børste og sale dem. Når alle hestene er salet opp er det en kjapp frokost før gjestene kommer. Gjestene velger selv hvilke ridetur de vil gå på, de kan velge flere til dagen og de kan velge mellom slowride, fastride, breakfast ride, team penning, mountain ride, all day ride osv. Det er ca 10 på hver gruppe. Hver gruppe har en wrangler, en som jobber i stallen, som guider og viser veg pluss en av oss jentene som prater og sørger for at gjestene trives på turene. Når sola går ned saler vi av alle hestene å er ferdige for dagen. Ellers er det fôring, vasking av hester, vasking av utstyr, litt møkking og vanlige stalloppgaver.

For min del synes jeg ikke at det er så veldig hardt arbeid i forhold til hva jeg er vant med, men varmen gjør det mer utfordrende. En annen ting som er anderledes er arbeidsforholdene. Har får folk høre det om de gjør feil, og folk behandles nok ikke alltid likt. Sjefen er beintøff. Knallharde tilbakemeldinger er en del av hverdagen her. Vi slipper heldigvis litt «billigere» unna siden vi bare er frivillige. Kan være nyttig å få et litt annet perspektiv på arbeid enn det jeg er vant til.

Tenker forresten ofte tilbake og savner på tiden på KVS. Alle fikk være seg selv å ble likt for den de var! KVS har påvirket meg for resten av livet, tidenes feteste skole!

10014579_10156201537130422_2397558292201401387_n

Har det jo veldig fint også her da. Sol, sommer, hest og masse bra folk! Det er et flott utgangspunkt. Har selvfølgelig lært utrolig mye og fått masse nye erfaringer- og engelsken er ikke den største utfordingen lenger.
Ingenting kan måles med KVS da, men tror det er bra for meg å komme ut i det «virkelig» liv å stå litt på egne bein. Å hoppe i det på denne måten har vært utrolig lærerikt.
-Ingrid

Etter jul skal Ingrid starte som lærling her på KVS, vi gleder oss til å ha henne tilbake! Vi ønsker henne lykke til så lenge!

IMG_2144