Internat på KVS-Lyngdal.

Internatlivet er for mange det aller beste med Kvs. Det er sosialt, spennende, utfordrende og meget lærerikt. Du har vennene dine rundt deg hver dag og mulighetene er store. Internatene på skolen har fått navn fra A til G. Betegnelsen sier litt om alder på internatet. A og B ble bygget først og G er nyest. Her kommer en kort beskrivelse av hvert internat:

A. Jenteinternat

På dette internatet er det to etasjer med rom som ligger etter hverandre i en lang korridor. På hvert rom er det plass til to senger, to skrivepulter, skap og vask. Dersom du har estetisk sans kan rommet pyntes og bli riktig koselig. I hver etasje på A-internatet er det egne rom med toaletter og dusjer. Første etasje har et kjøkken til felles benyttelse. I kjelleren finner du vaskemaskiner  og tørkerom. Man kan enten bo to sammen på ett rom, eller bo alene. Det billigste alternativet er å bo sammen to og to.
Bilder A/B-internatet      Bilde av hvordan det kan se ut

B. Gutteinternat.

Dette er bygget på samme måte som A – internatet. Rommene er en liten tanke større enn på A, og har dusjrom i hver etasje. Toaletter, vaskemaskiner og kjøkken er også felles. Man kan enten bo to sammen på ett rom, eller bo alene. Det billigste alternativet er å bo sammen to og to. De siste årene har populariteten til B-internatet (spesielt oppe) tatt seg voldsomt opp og er blant våre mest etterspurte alternativ. Flere av rommene på B er pusset opp nylig!
Bilder A/B-internatet     Bilde av hvordan det kan se ut!

C. Leiligheter.

Dette er leiligheter med to rom m/hems, bad og kjøkkenkrok. Fra hvert rom er det utgang til terrasse. To elever deler en slik leilighet og har da hvert sitt rom. C-leilighetene har vært veldig populære, men er også det dyreste alternativet vi har. De fleste rommene på C er pusset opp nylig (se bilde av hvordan det kan se ut).
Bilder C-leiligheter        Bilde av hvordan det kan se ut!

D. Leiligheter.

Dette er leiligheter som er organisert på samme måte som i C, men her er det fire leiligheter i hver korridor i et to etasjes bygg. I enden av korridorene er det en stue og utgang til veranda. Det er ikke terrasse til hver leilighet. I andre etasje har rommene hems, det har det ikke i første. Derfor er det litt billigere å bo nede.
Bilder D-leiligheter        Bilde av hvordan det kan se ut!

E og F Leiligheter.

Dette er de nyeste leilighetene vi har. Det er to rekkehus som står helt nede ved stranda. Det er fire rom i hvert hus. To oppe og to nede. Hver leilighet har dessuten bad m/ vaskemaskin og kjøkken. Leilighetene har også terrasse. Rommene i 2. etasje har vask. Man kan rett og slett ikke få bedre beliggenhet og kan nesten hoppe i sjøen fra balkongen.
Bilder E- og F-leiligheter       Bilde av hvordan det kan se ut!

G. Internat.
G-internatet er det nyeste internatet vi har på skolen (ferdig høsten 2014) og ligger rett ved siden av idrettshallen. Her kan du velge mellom enkeltrom m/bad, dobbeltrom m/bad eller dublettrom (to enkeltrom deler ett bad).
I første etasje er det treningsrom og møte-/samlingslokale. Andre etasje  er guttefløy, mens tredje etasje er jentefløy.
Bilder G-internat         Bilde av hvordan det kan se ut!

 

 

 

"Ingenting jeg har gjort i etterkant har vært så bra som kvs, jeg anbefaler skolen på det varmeste!"
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
Tilsynsnummer 90 60 99 55
post@kvs-lyngdal.no