Bli en del av KVS-teamet!
vår

KVS-Lyngdal er en kristen videregående skole, eid av Indremisjonsforbundet. Skolen har i dag ca 310 elever fordelt på utdanningsprogrammene naturbruk, idrettsfag, studiespesialisering og IKT-Servicefaget. Ca. 220 elever bor på skolens internat. Skolen kjennetegnes av stor elevengasjement og et personal som ofte går ei ekstra mil med elevene.

KVS-Lyngdal er i en spennende utvikling og har gode undervisningsfasiliteter.

Vi ser etter fleksible medarbeidere som har høy faglig kompetanse, et varmt hjerte for elevene og som liker å arbeide i team.

Kvs søker Miljøarbeidere for skoleåret 18/19!
Er du sosial, har et hjerte for ungdommer og ønsker å bidra til godt miljø?
Da kan miljøarbeider på Kvs være tingen for deg!

Arbeidsoppgavene er varierte, men målet er å stimulere til godt miljø og faglig, personlig og åndelig vekst gjennom å sette igang aktiviteter, arrangere sosiale happenings, være med på turer, hjelpe til i undervisning, arrangere møter og bibelgrupper, og ikke minst se og henge med elevene.
Miljøarbeiderne jobber i team, og vi vektlegger evne til å samarbeid og kreativitet.
Vi ønsker å tilrettelegge arbeidsoppgavene på en god måte for våre miljøarbeidere, med mulighet for individuell tilpasning.
Dette er ikke en “vanlig” jobb. Miljøarbeiderne bor i eget hus på skolen, får lønn etter ettåringsregulativ, og mye av jobben foregår på ettermiddag/kveld, etter skoletid. Som miljøarbeider blir man godt kjent med mange flotte mennesker, man får en variert, spennende, gøyal og meningsfull hverdag, og man vil sitte igjen med mange flotte minner fra et helt spesielt år!

Søknadsfrist: 20.februar.
Søknad sendes på mail til m.lande@kvs-lyngdal.no

 

"Før var skole noe jeg bare måtte komme meg igjennom. På Kvs forandret det seg. Fikk gode venner, spennende utfordringer og et nytt forhold til Gud!"