I høst fikk vi en ny kar i 3id, nemlig Anders Løvland fra Flekkefjord. Han har gått to år på skiskyting på Sirdal VGS, men etter skadeproblemer måtte han gi opp skiskytinga og søkte seg over til oss. Både søsken, fettere og kusiner har gått hos oss, så det er gledelig å få Anders hit. Han går nå på Toppidrett med løping som individuell fordypningsidrett, der han blir fulgt opp av Marianne Fredbo, vår OL-stjerne.

 

Screenshot 2014-10-24 10.44.35Gode resultater.
Det er først i høst at Anders har begynt å satse på løping, men resultatene har ikke latt vente på seg: 1.plass i Gumpeløpet, 3.plass Hilleknuten Opp (i årsklassen, 12 totalt), 1.plass NM skogsløp med skyting, både individuelt og i stafett (bildet), 4.plass Mandalsmila, og nå til slutt 1.plass Oslos Bratteste nr 1 menn 18/19 år, og totalt nr 36 av 3850 deltakere.

Hva slags distanse eller løpsform satser du egentlig på?
– Prøver å bestemme meg nå, det står mellom motbakkeløp og 5000. Det er to helt forskjellige ting, så det er litt vanskelig. Må ha litt tid på å velge siden jeg er litt ny i dette med løping på høyere nivå. Det heller kanskje mot motbakke, det er kanskje mest min stil.

Hva er det beste med å løpe motbakkeløp?
– Det er jo i motbakke det går oppover! Hehe. Neida- liker best å løpe i terreng, og det er moro å løpe opp til toppene. Vi hadde en test på Tonstad der jeg kom bra ut og var nærmest de som presterer på høyt nivå. Så det passer meg. Målet mitt nå er motbakke NM og å forsvare tittelen på Gumpeløpet.

Trives du på Kvs?
– Ja det gjør jeg virkelig. Her er det mange flotte folk, jeg får god oppfølging, det er godt miljø og mye som skjer på fritiden!

Vi ønsker selvfølgelig Anders lykke til med løpingen fremover!