KVS Lyngdal
Studietur til Bergen!
← Tilbake til bloggoversikt

Fagtur til Bergen
6.-9. februar var 59 elever fra 1 og 2. klasse på studiespesialisering sammen med 4 lærere på fagtur til Bergen. På veien vestover stoppet vi på Oljemuseet i Stavanger, og på heimvegen hadde vi sight-seeing på Statoils anlegg på Mongstad. Oljehistoien er jo en viktig og interessant del av norsk historie, og noen av elevene dro også på seg fullt utstyr (se bildet).1Oljemuseet2

Fine dager
I Bergen besøkte vi Vil-Vite-senteret, Akvariet, Håkonshallen, Rosenkranstårnet og Hanseatisk museum og vi så skuespillet «Hamlet» på Den Nasjonale Scene. På denne måten fikk turen et godt fglig innhold, ikke minst innenfor Naturfagene, samfunnsfag og historie.
Under oppholdet bodde vi på Bildøy Bibelskole. Der hadde vi mye moro, lek, aktivitet, og ikke minst «grip mikrofonen»! Det ble også tid til litt shopping og mat ute, og siden været var strålende hele tiden, tok mange Fløybanen opp til Fløyen og fikk et fantastisk panoramutsyn over Bergen og området rundt. Enkelte kostet på seg en is også- det kan se ut som Bergen har fint vær hver gang Kvs er der på tur! Nydelig gjeng å ha med på tur!
-Lærerne

Fløifjellet1

"Kvs er en skole som bryr seg om elevene. Jeg er ikke i tvil om at jeg hadde valgt det samme igjen!"
Kristen Videregående Skole Sør – Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Telefon 38 33 06 00
faks 38 33 06 06
post@kvs-lyngdal.no
© 2017 KVS-Lyngdal AS (989 032 402), Agnefestveien 225, 4580 Lyngdal. Webdesign av Remi A. Netteland / mesor.no