Vel, det er ikke noe eventyr, men det føles litt slikt, når jeg ser nyfødte lam løper på grønne bakker, drittlukt i været, og ungdom som utfører våronn! Slik var det for meg å gå en liten tur rundt på KVS-Lyngdal denne flotte vårdagen.

Ingenting er mer oppløftende enn å se ungdom som trives med sine utfordringer på jordet, der de kjører møkk, pløyer og harver. Sannelig kommer såfrø også i jorda, og kommer du forbi om en 14 dagers tid vil du se det begynner bli grønt. Dette takket være ivrige ungdom, og en knippe engasjerte lærere. De satser på at vi skal ha matproduksjon i dette landet i mange tiår til!

Det er de som har forstått at det er en kunst å dyrke mat, det kommer ikke på bordet av sag selv. Og disse ungdommene vil så gjerne at de skal kunne produsere mat av høy kvalitet til akkurat deg også inn i fremtiden.

Så kan vi med litt stolt hjerte si, at våre elever får god opplæring i både teori og praksis. De skal ikke bare kunne faget i teorien, men også utføre arbeidsoppgaver. Vi vet alle at du er ikke utlært, når du er ferdig på skolen. Men elever på KVS-Lyngdal har fått ett dypt innblikk i produksjon, og de har lært seg arbeid som må til for få bra resultat!

Muligens er det ett lite eventyr, men da er det virkelig flott å være en del av dette…

Mvh Elever og lærere på 2 nalg og 3 lb