Søknad

Under finner du informasjon om når du søker, og hvordan du gjør det. Ta kontakt med rådgiver på skolen din eller med oss dersom du lurer på noe. Alle som har ungdomsrett kan søke på KVS-Lyngdal.

Søkere fra Agder:

Alle søkere fra Agder søker på vanlig måte gjennom vigo.no. Vi har tett samarbeid med Agder Fylkeskommune når det gjelder opptak til skoleplass.

Søker du en annen skole som førstevalg, og det er sannsynlig at du kommer inn på det, vil vi ikke vurdere dine andre- og tredjevalg til KVS.

 

Søkere fra andre fylker:

Søkere fra andre fylker søker også gjennom vigo.no.

Dette gjøres ved å logge seg inn med MinID/BankID på vanlig måte. Deretter velges fylke som det søkes opplæring i. Du kommer automatisk opp med ditt hjemfylke, men må her bytte til Agder fylkeskommune. Du søker da på våre utdanningsprogram på vanlig måte. Dette blir en søknad i tillegg til den du eventuelt har i hjemfylket, og du kan trygt søke hos oss uten at det påvirker den søknaden du allerede har hjemme. Du trenger ikke å bestemme deg før du får svar fra oss.

Karakterer må sendes til skolen

Alle som søker VG1 må sende inn karakterutskrift for 1. termin i 10. klasse, og avsluttende karakterer fra 8. og 9.klasse. Dette gjelder søkere fra både Agder og andre fylker.
Søkere til VG2 og VG3 må sende inn karakterutskrift for 1.termin inneværende år.

Fristen for å sende inn karakterene er også 1.mars.

Adresse:
KVS-Lyngdal
Agnefestveien 225
4580 Lyngdal

Epost:
post@kvs-lyngdal.no

Søknadsfrist 1. mars

 

Skal du søke om stallplass?

Last ned søknadsskjema her!

 

Har du spørsmål?

Kontakt rådgiver ved skolen:
Atle Minde
Telefon: 47450316
E-post: a.minde@kvs-lyngdal.no

Sentralbord: 38330600