LinjeStudiespesialisering

Den tradisjonelle veien til studiekompetanse, og det naturlige springbrettet for deg som ønsker en utdannelse med krav om realfag.

Er du interessert i matematikk og naturfag, og sikter deg inn på en spesiell utdanning som krever realfagsfordypning, bør du velge realfag.

Dersom du er interessert i sosialfag, samfunnsfag og politikk, bør du velge samfunnsfag.

Første året er likt for alle, du velger spesialisering på VG2.

Informasjon Studiespesialisering

Studiespesialisering er for deg som trives på skolebenken, sikter deg inn på en spesiell utdanning eller yrke som krever realfagsfordypning, eller for deg som ikke vet hva du skal bli, men gjerne vil ha alle muligheter åpne.

Mer

Slik er Undervisningen

Undervisningen på Studiespesialisering foregår hovedsakelig i klasserom med varierte opplegg og engasjerte lærere. Første året er likt for alle, og man velger fordypning på vg2 og vg3.

Mer

Fasiliteter og fritid

Som elev får du tilgang på fantastiske fasiliteter & fritidstilbud. Å ha gode muligheter og ressurser rundt seg er viktig for trivselen. Her får du en oversikt over alt du kan boltre deg i og finne på på fritiden!

Mer

Dette kan du gjøre etterpå

På studiespesialisering blir du ikke ferdig utdannet i vidergående til et bestemt yrke, men du får de beste forutsetningene til å gå videre på en høyere utdanning.

Mer